Elektrische boxspring Paris 180x200 Nevada White uit voorraad

Productomschrijving

Volledig elektrische boxspring

Onderdelen:

  • 2 x Pocketgeveerde onderboxen
  • 2 x pocketmatrassen
  • 2 afzonderlijke te besturen motoren incl. afstandbediening
  • Zilverkleurige L-poten
  • Matras split-topper

Materiaal: Nevada white
Maat: 180 x 200
Garantietermijn: 1 jaar
Totale hoogte vloer – incl. standaard topper: 66 cm
Totale dikte pocketmatras: 21 cm
Dikte standaard topper: 5 cm
Hoogte hoofdbord:106 cm met dikte 14,5 cm


 

€ 1.629,00
€ 1.029,00

Uitgebreide Beschrijving

Productinformatie

Deze complete elektrische boxspring Paris bevat 2 pocket geveerde onderboxen. De boxspring heeft zilverkleurige L-vormige poten en een gestoffeerd hoofdbord. Bij het bed zijn twee pocketmatrassen en een split-topper inbegrepen. De pocket geveerde matrassen bieden u de optimale ondersteuning. Het pocketmatras heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor de warmte snel kan worden afgevoerd. Aan beide zijden van de veren zit een afdeklaag. Deze afdeklaag zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en bezorgt u een extra comfortabele nachtrust.

Matras

De Elektrische boxspring Paris wordt met een medium pocket matras mee geleverd en heeft het matras een dikte van 21 cm. Verder is dit matras geschikt voor een gewicht tot 85kg. 

Split-topper

De split-topper is gemaakt van koudschuim, koudschuim is kwalitatief hoogwaardig. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en het vocht opneemt. Kuilvorming komt bij koudschuim toppers zelden voor. Het materiaal zorgt voor een ultiem comfort en heeft hierdoor een lange levensduur. Zo gaat u een goede nachtrust tegemoet en wordt u weer uitgerust wakker. 

Automatisch af te stellen in de door u gewenste houding

Met deze automatische boxspring kunnen uw benen en het bovenlichaam in de desgewenste stand worden gezet. De twee matrassen hebben ieder een eigen motor en kunnen afzonderlijk van elkaar afgesteld worden.

Pootjes

Standaard krijgt u zilverkleurige, L-vormige pootjes bij de gekozen boxspring. Dit zijn er 8 per boxspring en hebben een L-vorm. Ze geven een zeer luxueuze uitstraling aan uw boxspring.

Uitstraling

Deze mooie elektrische boxspring Paris is te verkrijgen in de afmeting 180 x 200 in de kleur Nevada White. Het materiaal van de boxspring bestaat uit een mooie witte kunstlederen kleur wat zorgt voor een chique en elegante uitstraling.

Bestel deze elektrische boxspring eenvoudig via het bestelmenu op 1dagactie.nl!

Levertijd van de bestelde boxspring

De boxspring Vilnius uit voorraad kan bezorgd worden binnen een levertermijn van 10 werkdagen. Van zodra een boxspring uitgeleverd kan worden, wordt met u telefonisch een afspraak gemaakt om de bezorging in te plannen.

De bezorgkosten per boxspring bedragen € 40 in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België.

Bezorgen

Softboxsprings.nl is de webshop met de scherpste aanbiedingen van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Softboxsprings.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen, worden door PostNL bij u bezorgd.

Voor specifieke producten (zoals erg grote pakketten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Niet thuis-bericht
Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval zal hij een niet-thuis bericht in de brievenbus doen. Dit briefje is niet erg groot dus zorg ervoor dat u het briefje niet over het hoofd ziet! Op het niet-thuis bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website van GLS. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen.

Pakketje afhalen
Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. Indien u liever geen nieuwe bezorgafspraak maakt kunt u GLS de opdracht geven het pakketje naar een pakketshop naar keuze te laten verzenden. Er zit altijd wel een pakketshop bij u in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel.

Betalen

Softboxsprings.nl biedt verschillende, veilige betaalmogelijkheden. U kunt uw bestelling betalen via Ideal, Visa, Mastercard, Bancontact, Mistercash of  een bankoverschrijving. De afwikkeling van deze betalingen verloopt via de Rabobank of MultiSafePay.

Betaalt u uw dagaanbieding liever achteraf ? Dit is ook mogelijk via Klarna. TIjdens het afrekenen kiest u voor de optie Factuur, welke u binnen 14 dagen kunt betalen na ontvangst van uw product.

Het bankrekeningnummer van Softboxsprings.nl is: Rabobank 1625.477.73

Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van ons IBAN-nummer: NL88RABO0162547773 en de BIC-code: RABONL 2 U.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over uw betaling kan dit op een van de volgende manieren:

  • Per e-mail: verkoop@Softboxsprings.nl
  • Telefonisch: 013-5055980

We zijn op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een voice-mail bericht inspreken, of e-mail sturen, waarop u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar Softboxsprings.nl kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Bukkumweg 24n
5081 CT, Hilvarenbeek

Softboxsprings.nl is een van de handelsnamen van Webelephant BV. Webelephant BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57562008.Het BTW nummer van Webelephant BV is NL852633610B01 .

Retourneren

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? Softboxsprings.nl biedt u de mogelijkheid binnen 5 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door 1Dagactie.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Softboxsprings.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 013-5055980

 

Retourneren zitzakken

Wanneer u bij ons een Drop & Sit zitzak aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen welke kleuren u in de zitzak verwerkt wilt hebben. Deze zitzakken kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

 

Retourneren Boxspring

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wilt u uw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering -  toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt  €50,- in rekening te brengen.

Maatlabel

4529