Hoofdkussen Valeria

  • Model: Hoofdkussen Valeria
  • Type: Boxkussen
  • Maat: 50 x 60 x 10 cm
  • Materiaal: 100% katoen
  • Vulling: Speciale holle vezel
  • Wassen: 60 graden
  • Extra: Anti-allergisch, anti-nekpijn
€ 69,95
€ 14,95

Uitgebreide Beschrijving

Hoofdkussen Valeria

Vandaag in de dagaanbieding vindt u het hoofdkussen Valeria. Met dit stevige hoofdkussen ligt u weer heerlijk in uw bed. Door de speciale holle vezel vulling van het kussen is hij namelijk stevig, maar vormt hij goed mee waardoor u in een goede houding zal liggen. Het materiaal van het hoofdkussen van de dagaanbieding is 100% katoen. Met deze stevige stof zal uw kussen gegarandeerd weer heel wat jaren meegaan. Om uw dagaanbieding kussen in goede conditie te houden kunt u deze uitwassen op 60 graden. Zo blijft uw kussen lekker fris en schoon. Alleen vandaag profiteert u van onze speciale dagaanbieding prijs. Want in de dagaanbieding is dit Hoofdkussen Valeria geen €69,95 maar slechts €14,95!

Lekker slapen met onze outlet shop

In onze outletshop vindt u naast dit hoofdkussen van de dagaanbieding ook andere producten waardoor u lekkerder als ooit tevoren zal slapen. Wij hebben tegenwoordig namelijk ook boxsprings. En voor u het weet komt de boxspring die u op het oog heeft voorbij als dagaanbieding! Hou 1Dagactie daarom goed in de gaten. Naast boxsprings, dekbedovertrekken en kussens hebben we ook een ruim assortiment lingerie. Als u heerlijk in uw boxspring ligt met een goed kussen wilt u natuurlijk ook comfortabel ondergoed aan. Het is dan ook niet voor niks dat u op 1Dagactie regelmatig ondergoed van topmerken voorbij ziet komen als dagaanbieding. Met onze dagaanbieding profiteert u van reuze groot voordeel op de beste merken!

Outletshop op 1Dagactie.nl

Zoals al vermeld hebben wij naast het kussen van de dagaanbieding ook diverse andere producten. Deze zijn terug te vinden in onze outletshop. In onze outletshop vindt u naast de producten die voorbijkomen als dagaanbieding ook vele andere producten. Dit ruime assortiment aan producten zijn producten van topmerken. En alleen bij 1Dagactie shopt u al deze merken tegen de scherpste prijzen. Merken die u tegenkomt in onze outletshop zijn: Björn Borg, Puma, Nike, Ten Cate en Cavello. Van ondergoed, tot speelgoed tot boxsprings. U vindt het allemaal op 1Dagactie.nl.

Bezorgen

Softboxsprings.nl is de webshop met de scherpste aanbiedingen van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Softboxsprings.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen, worden door PostNL bij u bezorgd.

Voor specifieke producten (zoals erg grote pakketten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Niet thuis-bericht
Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval zal hij een niet-thuis bericht in de brievenbus doen. Dit briefje is niet erg groot dus zorg ervoor dat u het briefje niet over het hoofd ziet! Op het niet-thuis bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website van GLS. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen.

Pakketje afhalen
Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. Indien u liever geen nieuwe bezorgafspraak maakt kunt u GLS de opdracht geven het pakketje naar een pakketshop naar keuze te laten verzenden. Er zit altijd wel een pakketshop bij u in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel.

Betalen

Softboxsprings.nl biedt verschillende, veilige betaalmogelijkheden. U kunt uw bestelling betalen via Ideal, Visa, Mastercard, Bancontact, Mistercash of  een bankoverschrijving. De afwikkeling van deze betalingen verloopt via de Rabobank of MultiSafePay.

Betaalt u uw dagaanbieding liever achteraf ? Dit is ook mogelijk via Klarna. TIjdens het afrekenen kiest u voor de optie Factuur, welke u binnen 14 dagen kunt betalen na ontvangst van uw product.

Het bankrekeningnummer van Softboxsprings.nl is: Rabobank 1625.477.73

Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van ons IBAN-nummer: NL88RABO0162547773 en de BIC-code: RABONL 2 U.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over uw betaling kan dit op een van de volgende manieren:

  • Per e-mail: verkoop@Softboxsprings.nl
  • Telefonisch: 013-5055980

We zijn op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een voice-mail bericht inspreken, of e-mail sturen, waarop u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar Softboxsprings.nl kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Bukkumweg 24n
5081 CT, Hilvarenbeek

Softboxsprings.nl is een van de handelsnamen van Webelephant BV. Webelephant BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57562008.Het BTW nummer van Webelephant BV is NL852633610B01 .

Retourneren

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? Softboxsprings.nl biedt u de mogelijkheid binnen 5 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door 1Dagactie.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Softboxsprings.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 013-5055980

 

Retourneren zitzakken

Wanneer u bij ons een Drop & Sit zitzak aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen welke kleuren u in de zitzak verwerkt wilt hebben. Deze zitzakken kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

 

Retourneren Boxspring

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wilt u uw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering -  toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt  €50,- in rekening te brengen.