Matrassen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Nieuw matras kopen

Een matras kunt u zien als de basis van je nachtrust. Zonder een goed matras zal u nachtrust niet optimaal zijn en dit kan weer gevolgen hebben tijdens de volgende dag of op de langere termijn.

Een matras is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel van het matras zijn de veringen die zich binnen de matras bevinden. Deze zorgen voor het gewichtsverdeling, hoe soepel het matras is en hoe stevig het matras is.

Soorten matrassen

Op onze website vind u 3 soorten matrassen: Bonnellvering matrassen, Pocketvering matrassen en Polyether schuim matrassen. Hieronder uitleg over onze matrassen.

Bonnellvering matrassen

Dit is een type binnenvering matras. Bij dit matras zijn de binnenveren die van staaldraad zijn gemaakt met elkaar verbonden. Dit soort matras heeft geen speciale indeling om het lichaam te ondersteunen. Vervolgens komt hier een toplaag overheen zodat u niks van de veren kunt voelen 

Pocketvering matrassen 

Bij deze matrassen zijn de veren in ´pockets´ geplaats. Hierdoor blijven de veren mooi op hun plaats wanneer het matras gevouwen zou worden. Dit is dus een goed matras als u een elektrische boxspring zou (willen) hebben.

Net als de Bonnellvering matrassen hebben de pocketvering matrassen ook binnenveringen. Echter geeft de Pocketvering matrassen meer ondersteuning aan het lichaam vergeleken met de bonnellvering matrassen. Dit komt doordat de pocketvering matrassen wel ingedeeld zijn in zones om het lichaam te ondersteunen.

Polyether schuimmatrassen

Dit zijn matrassen die gemaakt zijn uit een stevige schuimsoort dat lang mee gaat. Voordelen van dit matras zijn dat ze anti-alergisch zijn, de warmte wordt goed vastgehouden. Dus als u houdt van een warm bed is dit het matrass wat u zoekt.

Goedkoop en ruime keus

U hoeft niet over een groot kapitaal te beschikken om bij ons een goed matras te kunnen kopen. Wij bieden u matrassen aan van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. 

Ook hebben wij onze matrassen in verschillende uitvoeringen. Er is altijd wel wat te vinden bij softboxsprings waar u alleen maar voordeel aan heeft.

Scroll dus gerust door ons assortiment en bekijk wat wij kunnen betekenen voor uw nachtrust.